Achtergrond

Wij (Harry, Susan en Loes) zijn sinds oktober 2006 gevestigd in Tschagguns. Daarvoor heeft Harry eetcafé Jan Klaassen in Nijmegen opgezet en werkte Susan bij de farmaceut Organon. Op 1 mei 2006 is Jan Klaassen verkocht en zijn we met een caravan door Frankrijk en Oostenrijk getrokken, op zoek naar een plek om te wonen, te werken en heerlijk te leven. De bergen, zowel de Pyreneeën als de Alpen, trokken ons steeds weer aan. Het is uiteindelijk Tschagguns geworden!

Drei Türme is het voormalige Pension Elfriede, genoemd naar de voormalige eigenaresse, tevens ongekroonde apfelstrudel-kampioene van Montafon, Elfriede Bahl (ook de moeder van de  voormalige burgemeester van Schruns). Wij hebben het huis hernoemd naar de bergen de Drei Türme, de hoogste toppen van het Rhätikongebergte in Golm.

Vanaf oktober 2006 zijn we druk in de weer geweest om het huis te renoveren. Elke vierkante cm in het gebouw heeft al wel meerdere bestemmingen gehad, maar we hopen dat we nu alles op orde hebben! Het Gasthof zit in het houten deel van Drei Türme; het tussenstuk en de aanbouw behuizen in totaal 11 appartementen, die merendeels verhuurd worden. Ook het restaurant heeft een nieuwe plek gekregen: in de onderste verdieping van het houten huis!

Ook verhuren we sinds enkele jaren 2 appartementen in het gebouw Verwall, aan de overkant van de straat gelegen.

Sinds mei 2014 zijn we tevens de trotse eigenaren van Haus Kleiner Turm, een prachtig Montafoons huis op precies 600 m afstand gelegen van Drei Türme. Daar wonen we zelf, samen met het team van 3T. Bovendien hebben we nog 2 prachtige appartementen over die we verhuren als Kleiner Turm 1 en Kleiner Turm 2.

Welkom!