Appartement Verwall

De appartementen Verwall bevinden zich direct tegenover het Gasthof Drei Türme.

Het appartementengebouw Verwall is in 2012 nieuw gebouwd. De woningen die we in dit gebouw verhuren, beschikken over resp. 2 (Verwall 2 en 3) en 4 (Verwall 1) slaapkamers. De appartementen zijn comfortabel, modern en luxueus ingericht.

U kunt als gast van Appartement Verwall over dezelfde service beschikken als de gasten van Gasthof Drei Türme (natuurlijk tijdens de openingstijden van het gasthof). Zo kunt u in de winter onder andere halfpension boeken (ontbijtbuffet en een 3-gang keuzemenu in de avond), of zomaar een hapje komen eten in ons restaurant.

De appartementen beschikken over een heerlijk balkon of terras met uitzicht over Schruns-Tschagguns en de Hochjoch - Appartement 'Verwall' heeft zelfs 2 balkons!

De appartementen zijn qua stijl net iets anders ingericht, maar ze hebben dezelfde hoge standaard. Zo beschikt elk appartement over o.a. zowel een Nespresso-koffieapparaat voor het genieters-bakje koffie als over een filterapparaat wanneer u wat grotere hoeveelheden koffie wilt zetten. De keukens zijn verder ingericht met o.a. een vaatwasser, een 4-pitskookplaat, een oven, een magnetron, een waterkoker en ruim voldoende harmonisch servies. Overal in uw appartement heeft u gratis toegang tot de snelle wLAN verbinding.

De appartementen Verwall beschikken over 1 of zelfs 2 (Verwall 1) parkeerplaatsen in de parkeergarage (in de reservering inbegrepen). Het gebouw heeft verder een lift, een skikelder met skischoen verwarming, en een fitnessruimte met loopband en een tafeltennistafel.

Er zijn geen huisdieren in de appartementen toegestaan. Roken is alleen buiten toegestaan.