Drei Türme

De appartementen Drei Türme zijn in 2012 en 2013 gebouwd, beschikken over 1 tot 3 slaapkamers, en zijn allemaal comfortabel, modern en luxueus ingericht.De appartementen bevinden zich in hetzelfde gebouw als het Gasthof. U kunt als gast van Appartement Drei Türme over dezelfde service beschikken als de gasten van het Gasthof (natuurlijk tijdens de openingstijden van het gasthof). Zo kunt u in de winter onder andere halfpension boeken (ontbijtbuffet en een 3-gang keuzemenu in de avond), of zomaar een hapje komen eten in ons restaurant.

Elk appartement beschikt over een zalig buitendeel (tuin, balkon of terras) met vrij uitzicht. Elk appartement is qua stijl net iets anders ingericht, maar allemaal hebben ze dezelfde hoge standaard. Zo beschikt elk appartement over o.a. zowel een Nespresso-koffieapparaat voor het genieters-bakje koffie als over een filterapparaat wanneer u wat grotere hoeveelheden koffie wilt zetten. De keukens zijn verder ingericht met o.a. een vaatwasser, een 4-pitskookplaat, een oven, een magnetron, een waterkoker en ruim voldoende harmonisch servies. Overal in uw appartement heeft u gratis toegang tot de snelle wLAN verbinding.

Elk appartement beschikt over z'n eigen parkeerplaats in de parkeergarage (in de huurprijs inbegrepen), van waaruit u met de lift tot bij uw appartement kunt komen. Verder is er in het gebouw een skikelder met skischoenverwarming, een wasmachine en een wasdroger (munt-automaten).

Alle appartementen zijn anti-allergeen ingericht. Er zijn dan ook geen huisdieren in de appartementen toegestaan. Roken is alleen buiten toegestaan.