Informatie

Wilt u afvallen?
Wilt u fit of fitter worden?

Fitweek / Bootcampweek in Vorarlberg (Oostenrijk)
za 25.08.2018 - za 01.09.2018

slechts € 990 pppw

* een week vakantie in een mooi Gasthof op 3-sterren nivo in Tschagguns, Montafon (Gasthof & Appartement Drei Türme, www.drei-tuerme.com)

* dagelijks een intensief en afwisselend sport- en bewegingsprogramma, afgestemd op uw persoonlijke nivo

* all-inklusive : drie (3) maaltijden per dag, 2 tot 3 gezonde snacks, en alle drankjes die binnen het voedingsconcept passen. De maaltijden worden op uw doelen afgestemd en zijn gebaseerd op het Low-Carb principe (beperkte koolhydraten)

- we garanderen gewichtsafname (als u dat als doel heeft aangegeven) en een toename in fitheid en energie
- geschikt voor personen met overgewicht en geschikt voor personen die niet willen afvallen, maar gewoon weer lekker in hun vel willen zitten (eventueel aangepaste maaltijden en sportprogramma)
- persoonlijke en motiverende begeleiding
- Workshops over sport, voeding en alles wat u nodig heeft om ook thuis verder te gaan
Meer informatie en aanmelden HIER

We bieden tijdens de Bootcamp-weken een speciaal programma aan waarin veel, intensief en gevarieerd bewegen voorop staat (circa 5 uur per dag). Let wel: dit is altijd op het nivo van de deelnemers afgestemd, zodat u niet overbelast raakt, maar wel geprikkeld wordt! We zullen veel buiten te vinden zijn, maar een deel van het programma vindt ook binnen plaats. We zullen fietsen, bergwandelen, zwemmen, steppen, zumba, circuit-training, hardlopen, vechtsport, bergklimmen, enz enz, natuurlijk als de omstandigheden (o.a. weer, deelnemers) het toelaten.

De groep zal maximaal 12 deelnemers bevatten en wordt door ervaren en gemotiveerde trainers begeleid.

De maaltijden worden afgestemd op uw persoonlijke doelen, maar zijn altijd gebaseerd op het principe van Low-Carb (beperking in het aantal koolhydraten, keuze voor goede koolhydraten). We gaan verder in op dit principe tijdens een van de workshops.

We proberen u tijdens de week tips en tools te geven zodat u ook na deze actieve vakantie door kunt gaan uw doel te verwezenlijken. Zo krijgt u tips tijdens de trainingen zelf, maar ook bouwen we enkele workshops in het week-programma in.

U verblijft in een 2-persoonskamer in het Gasthof Drei Türme. Mocht u liever een eigen kamer hebben, dan is dat mogelijk.