Restaurant & Bar

In de winter verblijft u standaard op basis van halfpension, dat betekent dat zowel het ontbijt als het avondeten bij de prijs is inbegrepen.

Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid buffet met o.a. diverse broodjes, hartig en zoet beleg, gekookte eitjes, sapjes, yoghurt, fruit, koffie en thee. Daarnaast staat er steeds iemand klaar om speciaal voor u een eitje te bakken! U kunt als u wilt ook een lunchpakketje voor onderweg samenstellen, tegen een kleine vergoeding.

Het avondeten bestaat uit een smakelijk dagmenu met dagelijks keus uit vlees, vis en vegetarische varianten. 's Ochtends krijgt u verschillende voorstellen en daaruit kiest u uw favoriete voor-, hoofd- en nagerecht. Voor de kinderen stellen we een speciaal kindermenu samen.

Restaurant Drei Türme is een openbaar restaurant, zodat ook niet-huisgasten van harte welkom zijn onze keuken uit te proberen. 

Bij het restaurant is ook een bar. Deze is dagelijks vanaf 16 uur geopend. U kunt lekker een boek lezen onder het genot van een kopje koffie, maar ook kunt u de skidag relaxed afsluiten met een Glühwein, een Heisse Witwe, een lekker biertje van de tap of een heerlijk glaasje wijn!