Skipas, les & huur

Skipas
Als u een skipas koopt van 2 dagen of langer, dan is uw pas automatisch geldig voor alle skigebieden van Montafon en - nieuw vanaf deze winter - ook voor het Brandnertal!
Dagkaarten zijn alleen geldig in het gebied waar u de kaart koopt. Met de skipas kunt u ook gratis gebruik maken van de skibussen.
De prijzen vindt u hier.

Skischolen

Er zijn natuurlijk legio skischolen in de omgeving, en allemaal zijn ze erg goed.

Een bijzondere vermelding verdient de skischool Golm: vanaf Golm kunt u namelijk (bij passende sneeuwcondities) tot aan onze deur naar huis skieen. Bovendien kunnen de kinderen bij de skischool Golm hun eerste skidagen doorbrengen in het geweldige Golmiland, waar ze veilig en speels op verschillende hellingen leren skieen! Kijkt u maar eens hier.

Een tip: skischolen bieden tegenwoordig veel meer dan standaard skiles voor beginners en gevorderden. Wilde u altijd al eens een skitocht maken, of uitproberen hoe telemarkskieën gaat? Gewoon doen, in Montafon kan het! 

Materiaalhuur

U kunt op vele plekken materiaal huren, en iedere verhuurder heeft zijn eigen pluspunten. De belangrijkste verhuurders voor onze gasten zijn Intersport en Silbertal. Intersport is duurder, maar biedt daarvoor gemak (in de buurt, verhuurplekken op Hochjoch en Nova). Silbertal is een stuk goedkoper, en daarvoor moet u een kwartiertje rijden naar de verhuurplek.