Skipas, les & huur

Skipas
Als u een skipas koopt van 3 dagen of langer, dan is uw pas automatisch geldig voor alle skigebieden van Montafon en ook voor het Brandnertal!
Dagkaarten zijn alleen geldig in het gebied waar u de kaart koopt. Met de skipas kunt u ook gratis gebruik maken van de skibussen.
De prijzen vindt u hier .

Skischolen

Er zijn natuurlijk legio skischolen in de omgeving, en allemaal zijn ze erg goed.

Een bijzondere vermelding verdient de skischool Golm: vanaf Golm kunt u namelijk bij voldoende sneeuw tot aan de deur skieen. Bovendien kunnen de kinderen bij de skischool Golm hun eerste skidagen doorbrengen in het geweldige Golmiland, waar ze veilig en speels op verschillende hellingen leren skieen! Kijkt u maar eens hier.

De skischool Hochjoch geeft deze winter de kinderskiklasjes naar keuze les in de ochtend (9-12 uur) of in de middag (13-16 uur). De kids hebben dan dus zowel 3 uur les + tijd om met het gezin iets te ondernemen! Voor meer info: klik hier.

Een tip: skischolen bieden tegenwoordig veel meer dan standaard skiles voor beginners en gevorderden. Wilde u altijd al eens een skitocht maken, of uitproberen hoe telemarkskieën gaat? Gewoon doen, in Montafon kan het! 

Materiaalhuur

U kunt op vele plekken materiaal huren, en iedere verhuurder heeft zijn eigen pluspunten. De belangrijkste verhuurders voor onze gasten zijn Intersport en Silbertal. Intersport is duurder, maar biedt daarvoor gemak (in de buurt, verhuurplekken op Hochjoch en Nova). Silbertal is een stuk goedkoper, maar daarvoor moet u een kwartiertje rijden naar de verhuurplek. Dit hoeft u overigens maar 1x te doen, want na de huurperiode kunt u uw materiaal in onze skikelder laten staan: de familie Meidl komt als speciale service deze weer ophalen!